Olen ehdolla Demarinuorten varapuheenjohtajaksi 2022!

Tervetuloa kampanjasivulleni ”Aktiivinen ja kuunteleva varapuheenjohtaja” #aktiivinen #kuunteleva #miku2022

Minusta lyhyesti

Olen Miku Kuuskorpi, Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtaja ja biotekniikan diplomi-insinööriopiskelija Suomen Turusta. Toimin kotikaupungissani Raisiossa kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja kaupungin-hallituksen varajäsenenä. Tavoitteenani on kestävä ja oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa kaikilla on hyvä elää.

Haen Demarinuorten varapuheenjohtajaksi, koska haluan tekemässä Demarinuorista Suomen näkyvintä ja vaikuttavinta poliittista nuorisojärjestöä, johon jokainen nuori kokisi olevansa tervetullut mukaan! Olen sydämeltäni puhdas sosialidemokraatti, joka haluaa puolustaa ilmastollista kestävyyttä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, laadukasta koulutusta sekä työntekijälähtöisiä työmarkkinoita. Haluan olla puolustamassa sitä, että yhä useampi nuori kokisi Demarinuoret omaksi nuorisoliikkeekseen ja haluaisi tulla upeaan joukkoomme puolustamaan yhteisiä arvojamme sekä kasvamaan ihmisenä ja vaikuttaja. Tämä on unelma, jonka eteen haluan tehdä töitä joka päivä.

Varapuheenjohtajana olisin sekä aktiivinen että kuunteleva. Toimintamallini olisi piirilähtöinen: liitto toimii sen puolesta, että piirijärjestöjen olisi helppo edistää nuorten sosialidemokraattien toimintaa kaikkialla Suomessa. Piirien ajatusten kuuleminen onkin keskeinen osa kampanjaani. Varapuheenjohtajana olisin myös aktiivinen, sillä minulla on valtavasti intoa ja ideoita Demarinuorten kehittämisestä ja maailmaa niin kuin Demarinuoria voi muuttaa vain tekemällä.

Sydämessäni on suuri palo vaikuttamiselle, mutta vielä suurempi palo Demarinuorille. Haluan olla luotsaamassa nuorisoliikettämme kohti Suomen näkyvintä poliittista nuorisojärjestöä, jotta jokainen suomalainen nuori näkisi kuinka upea nuorisoliikkeemme on.

Toivon kovasti, että olette valmiit antaa luottamuksenne minulle varapuheenjohtajan tehtävään. Lupaan olla sen arvoinen. Nähdään liittokokouksessa!

4+1 teesiäni liiton kehittämiseen

1 Vahva tuki paikallistoiminnalle

2 Valmistaudutaan ajoissa eduskuntavaaleihin

3 Pidetään yllä aktiivista työryhmätoimintaa

4 Huolehditaan myös ruotsinkielisestä ja ammattiyhdistystoiminnasta Demarinuorissa

Vastuullisen kampanjan merkki

Kampanjassani sitoudun vastuullinen kampanjointiin sekä positiivisen kampanjoinnin periaatteeseen, johon kuuluvat mm. avoimuus, vastakampanjoinnin vastaustaminen sekä ehdokaskumppanien kunnioittaminen.

Ollaan yhteyksissä!

Jäitkö miettimään jotain minusta, kampanjastani tai vaikkapa poliittisista tavoitteistani? Lähetä viestiä.

Pohditko vielä, miten haluaisin kehittää Demarinuoria tulevaisuuden nuorisoliikkeenä tai miksi olen lähtenyt ehdolle? Lähetä viestiä.

Haluatko kertoa murheesi tai ajatuksesi siitä, miten haluaisit lähteä kehittämään Demarinuoria entistä vaikuttavammaksi ja lähestyttävämmäksi järjestöksi? Lähetä viestiä.

Ollaan yhteyksissä!

miku.kuuskorpi@gmail.com

Millaista politiikkaa haluan edistää Demarinuorissa?

Kestävä ja oikeudenmukainen siirtymä hiilineutraaliin hyvinvointiyhteiskuntaan

Rohkea ja investoiva talous sekä kestävä kasvun työllisyys

Koulutuskysymykset hyvinvointipolitiikan ytimessä

Reilut ja työntekijälähtöiset työmarkkinat