Olen ehdolla Demarinuorten varapuheenjohtajaksi 2022!

Enää alle kolme kuukautta liittokokoukseen, kohta mennään!

Rakkaat toverit. Hyvät ystävät.

Minulla on unelma. Unelma, että Demarinuoret olisi Suomen näkyvin ja vaikuttavin nuorisoliike, poliittinen koti kaikille nuorille. Olemme jo nyt vaikuttava nuorisoliike, jolla on tavoitteet kunnossa. Kukapa voisi väittää ajamiamme sosiaalista oikeudenmukaisuutta, ilmastollista kestävyyttä ja taloudellisesti kehittyvä hyvinvointiyhteiskuntaa vastaan?

Olemme tehneet myös paljon työtä sen eteen, että jokainen nuori kokisi itsensä tervetulleeksi upeaan joukkoomme. Joukossamme nuorten on hyvä kasvaa niin vaikuttajina kuin ihmisinäkin. Mutta tästä on myös viestittävä näkyvämmin kaikille, ja nostettava Demarinuoret näkyväksi koko Suomen kartalle. Meidän on näytettävä myös ulkopuolisille, kuinka upeita ihmisiä ja mahtava järjestö takanamme on. Tämä on unelma, jonka eteen haluan tehdä töitä.

Päätös, jota olin pohtinut jo monta kuukautta konkretisoitui mielessäni muutama päivä sitten. Kuten moni meistä, olen väsynyt koronaan, turhautunut kasautuneista opinnoista ja työllistetty monista luottamustehtävistä. Tämä herätti minut pohtimaan, mikä on se, johon haluan panostaa, mikä on minulle tärkeintä ja rakkainta. Silloin tajusin sen: kuinka tärkeä ja rakas Demarinuoret on minulle. Demarinuoret on elämässäni kaiken keskellä se yksi asia, joka ei kuormita minua paineista huolimatta, se, josta tulen iloiseksi niinä kiireisimpinäkin päivinä ja se, jonka eteen haluan tehdä töitä joka päivä. Tämä oivallus lujitti lopullisesti päätökseni, jota olin pitkään pohtinut mielessäni.

Niinpä olen päättänyt hakea Seinäjoen liittokokouksessamme Demarinuorten varapuheenjohtajaksi.

Sydämessäni on suuri palo vaikuttamiselle, mutta vielä suurempi palo Demarinuorille. Haluan olla luotsaamassa nuorisoliikettämme kohti Suomen näkyvintä poliittista nuorisojärjestöä, jotta jokainen suomalainen nuori näkisi kuinka upea nuorisoliikkeemme on.

Tämän julkaisun myötä avaan varapuheenjohtajakampanjani ”Aktiivinen ja kuunteleva varapuheenjohtaja”. Varapuheenjohtajana haluan toimia sen eteen, että yhä useampi nuori huomaisi meidät ja lähtisi kansamme puolustamaan oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Tätä ei voi kuitenkaan tehdä tätä yksin ja haluankin kuulla entistä enemmän mahtavien aktiiviemme ajatuksia toiminnastamme ja sen kehittämisestä: viisaus ei asu yksi minussa eikä yhdessä liittohallituksessa vaan laajassa kentässämme. Siksi lupaankin olla sloganini mukaisesti niin aktiivinen kuin kuuntelevakin varapuheenjohtajana.

Päivittelen lähikuukausina sosiaaliseen mediaani ja nettisivuilleni lisää ajatuksiani siitä, miten haluaisin kehittää Demarinuoria entistä näkyvämmäksi ja vaikuttavammaksi nuorisojärjestöksi. Jos haluat kuulla lisää ajatuksistani, laita seurantaan: https://www.instagram.com/kuuskorpimiku/

Toivon kovasti, että olette valmiit antaa luottamuksenne minulle varapuheenjohtajan tehtävään. Lupaan olla sen arvoinen. Nähdään liittokokouksessa!