Olen ehdolla eduskuntavaaliehdokkaaksi!

ūüó≥ Varsinais-Suomen SDP:n j√§sen√§√§nestys eduskuntavaaliehdokkaista on t√§n√§√§n. Olen my√∂s itse ehdolla eduskuntavaaliehdokkaaksi yhten√§ SDP:n nelj√§st√§ nuoresta ehdokasehdokkaasta: ja nyt pyyd√§n teilt√§ yst√§v√§t, toverit ja seuraajat tukeanne.

P√§√§st√§kseni ehdokkaaksi tarvitsen √§√§nt√§si @sdp_varsinaissuomi j√§senvaalissa. Toivonkin kovasti, ett√§ nimeni l√∂ytyy sinunkin √§√§nestyslistaltasi, SDP:n j√§sen. Voit kuitenkin tukea minua my√∂s jakamalla t√§t√§ postausta sek√§ liittym√§ll√§ kampanjatiimiini: kaikesta tuesta on apua. Toivottavasti siis n√§hd√§√§n ja kuullaan kampanjani aikana!

Vielä lyhyt esittely itsestäni, jos et vielä tunne minua: Olen Miku Kuuskorpi, 21-vuotias nuori Raision Pirilästä. Opiskelen Turun yliopistossa biotekniikan diplomi-insinööriksi ja toimin tällä hetkellä varavaltuutetun tehtävän ja kaupunginhallituksen varajäsenyyden lisäksi Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana.

ūüĆĪ Olen ehdolla eduskuntavaaliehdokkaaksi, koska haluan l√§hte√§ rakentamaan uudistuvaa ja ty√∂llist√§v√§√§ taloutta ūüďą, kest√§v√§mp√§√§ ilmasto- ja ymp√§rist√∂politiikkaa ūüĆŅ sek√§ hyvinvoivaa yhteiskuntaa paremman koulutuksen kautta ūüďö.

On tärkeää saada Varsinais-Suomeen ehdokkaita, jotka haluavat taata toimeentulon, puhdasta energiaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia jokaiselle suomalaisille. Minulle tärkeää onkin, että yhteiskunta investoi rohkeasti tulevaan, torjuu tulevaisuuden uhkia sekä rakentaa reilumpaa ja tasa-arvoisempaa hyvinvointiyhteiskuntaa meille kaikille.

ūüĎ• Olen yksi nelj√§st√§ nuoresta ehdokkaastamme, toinen kahdesta korkeakouluopiskelijasta ja ehdokkaista ainoa yliopisto-opiskelija. Nuoria ehdokkaita ei siis ole monta.

On voimaa, että eduskuntavaalilistaltamme löytyy ihan kaikenikäisiä ehdokkaita, ja siksi toivon kovasti, että harkitsette myös minua ehdokkaaksenne tehdessänne päätöstänne omasta eduskuntavaaliehdokasehdokkaastanne. Olen valmis tähän tehtävään, ja toivon että pääsen sen myös näyttämään teille!

ūüď≤ Minusta voit lukea lis√§√§ nettisivuiltani: mikukuuskorpi.fi ja ilmoittautua kampanjatiimiini voit laittamalla viesti√§ vaikka somessa tai tekstaamalla numeroon +358 (0)44 0355500. N√§hd√§√§n ja kuullaan! ūüĆĻ