Nyt se on varma – olen ehdolla eduskuntaan!

Nyt se on nuijittu – OLEN EHDOLLA ENSI KEVÄÄNÄ EDUSKUNTAVAALEISSA!

Miten tähän nyt päädyttiin? No, koska haluan olla rakentamassa meille jokaiselle kestävämpää, oikeudenmukaisempaa ja turvallisempaa hyvinvointiyhteiskuntaa.

Haluan, että lähdemme yhdessä tekemään Suomea, jossa…

📈 rakennetaan uudistuvaa ja työllistävämpää taloutta

🌍 torjutaan ilmastonmuutosta ja luontokatoa sekä

📚 varmistetaan jokaiselle laadukas koulutus, hyvinvointi sekä arjen sujuvuus

Edellä mainitut vaativat rohkeita ratkaisuja ja merkittäviä investointeja tulevaisuuteen – sellaisia tekoja, joita olen valmis tarjoamaan sekä tekemään.

Sosialidemokraattien toisena nuorena ehdokkaana sekä listamme opiskelijaehdokkaana haluan myös luonnollisesti olla nuorten ja opiskelijoiden ääni päätöksenteossa.

Mielenterveyden haasteiden, opiskelijoiden toimeentulo ja ilmastokriisi vaativat, että ikäistemme ääni tulee kuuluviin päätöksenteossa. Me joudumme painimaan näiden ongelmien kanssa tulevaisuudessakin, jos emme muuta kurssia ei nyt. Toista tilaisuutta ei tule!

Matka kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja turvallisemman maailman puolesta on nyt alussaan

P.S Kuvissa upeista kolmestatoista ehdokkaastamme viisi sekä Sari (@sari_packalen).

Sari toimii kevään vaaleissa vaalipäällikkönäni. Sari on politiikan moniosaaja, jolla kampanjamarkkinointi ja vaalityö ovat vahvasti hallussa. Sari tekee vaikuttamistyötä aktiivisella ja positiivisella otteella ja siksi Sari oli luotettava valinta tähän tehtävään.

Sariin voi ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluaa liittyä vaalien tukitiimiini. Myös minulle voi laittaa samaan tapaan matalalla kynnyksellä viestiä somessa tai tekstaamalla numeroon +355 (0) 44 0355500 jos kamppistyö kiinnostaa. Nettisivuiltani mikukuuskorpi.fi voi myös ilmoittautua kampanjatiimiin sekä lukea minusta ja ajatuksistani tulevaisuuden haasteiden ratkaisuiksi! 🎬

#eduskuntavaalit2023 #mikueduskuntaan2023