Kuva minusta Turun jokirannassa kevättalvella 2021, rinnassani SDP-pinssi.

Tervetuloa sivuilleni!

Olen Miku Kuuskorpi, vihreä sosialidemokraatti ja biotekniikan diplomi-insinööriopiskelija Varsinais-Suomesta. Toimin kotikaupungissani Raisiossa kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna sekä kaupunginhallituksen varajäsenenä. Näiden lisäksi vaikutan muun muassa Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana sekä Turun yliopistossa ylioppilaskunnan varaedaattorina.

Politiikastani

Investoiva talous on
rohkea talous

Kestävä ja hyvinvoiva talous on rohkea työllistäjä ja aktiivinen tulevaisuuteen investoija. Oikeudenmukainen verotus ja vakaat työmarkkinat luovat pohjan toimeentulolle ja hyvinvointiyhteiskunnalle.


Koulutus hyvinvoinnin pohjana

Koulutukseen investoiminen on yhteiskunnan parasta tulevaisuuspolitiikkaa. Yhdenvertainen ja maksuton koulutus sekä kiusaaminen nollatoleranssi ovat laadukkaan koulutuksen kulmakiviä.

Oikeudenmukaista ilmasto- ja ympäristöpolitiikkaa

Ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen ja luonnonvarojen kestämätön käyttö haastavat meitä jo tässä ajassa sekä tulevaisuudessa. Näitä haasteita tulee torjua etupainotteisesti ja oikeudenmukaisesti.


Hyvinvointi on jokaisen oikeus

Laadukkaat terveys- ja sosiaalipalvelut takaavat hyvinvoivat suomalaiset. Hyvinvointia ovat myös kattavat vapaa-ajan, kulttuurin ja liikunnan palvelut. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat merkittävä osa hyvinvointiamme.